Bøger, kataloger og årsskrifter

At samle og formidle en stor mængde data til et smukt, harmonisk, indbydende og overskueligt værk er altid en spændende udfordring. Gennem årene har vi udarbejdet en lang række årsberetninger, bøger og kataloger for virksomheder og organisationer. Lige fra katalog for hudplejeprodukter til et værk om international brobygning.

Disse værker producerer vi med en meget seriøs tilgang til planlægning og kvalitetsstyring. Der er ofte input fra mange vinkler som fx artikler, fotos/illustrationer, oversættelser samt diverse godkendelsesprocedurer og budget, der skal overholdes.

Skal du producere en bog, et katalog eller en rapport, foreslår vi dig at kontakte os i en tidlig fase. Så kan vi hurtigt hjælpe dig med at tilrettelægge og optimere processen således, at du kan spare både tid og penge og opnå et bedre produkt. Vi kan bidrage med input som fx tekstassistance, oversættelse, korrekturlæsning, design, opsætning, illustration, billedsøgning, ophavsret, tryk, pakning og distribution.

atlasbog

B Engelsk 2005 a4 omlag orig.indd

Bøger

At få lov til at kæle for en bog og finde lige det "visuelle-temperament" der passer til teksten og budskabet er en stor fornøjelse. Om det er skønlitteratur eller faglitteratur er ikke det afgørende. Det gælder om sammen at definere den tilsigtede oplevelse hos læseren og skabe det rigtige produkt. Det handler om typografi, formgivning, strukturering og indlevelse - og det er vi gode til.

 

Kataloger

Et katalog kan være på 8 sider og på op til over 1000 sider. Og så er det to forskellige produkter vi taler om. I dag er mange store tryksagskataloger blevet afløst af avancerede web-løsninger med diverse søgefunktioner og samkøring med økonomifunktion, lager mm. Men mange ser stadig fordele i at producere omfangsrige trykte kataloger - og som regel er der altid en god forklaring på, hvorfor det virker. Vi tager altid udgangspunkt i virkeligheden.bodycareopslag-kopia

 

omslag_ommuligt-kopia

Årsrapporter

Om man vælger at udgiver en årsberetning som en smuk grafisk tryksag eller udelukkende som et digitalt produkt, som jo helt klart også har sine fordele. Så vil det altid være en god idé, at have en visuel rådgiver med på banen. Vi har gennem årene rådgivet og deltaget i udvikling og produktion af en lang række årsberetninger/årskrifter.

beretn

 

yearbookrenewables-kopia