ILLUSTRATION

Vi tegner og fortæller for både store og små. Vi ved at en specifik streg ikke nødvendigvis passer ind i alle sammenhæng. Derfor samarbejder vi med mange forskellige illustratorer. Men vi løser også en del opgaver direkte her i huset. Vi har abonnement hos flere leverandører af illustrationer på lager. Hvilket kan spare rigtig mange penge for vores kunder. Gennem mange år har vi oparbejdet et solidt netværk og har særdeles gode erfaringer med en række freelance illustratorer og fotografer. Dvs at vi altid hurtigt kan levere den rigtige illustration der kan underbygge/bære budskabet.

 

Klassisk illustration og lexigrafi

Vi er leveringsdygtige i gode "tekniske" illustrationer der beskriver en proces. Bl.a. arbejder vi løbende for olie- & gasindustrien og vindmølleindustrien. Og vi leverer ofte illustrationer til rådgivende ingeniører. Men også byggebranchen og ejendomsbranchen bruger vores illustrationer. LÆS MERE HER

Artistisk illustration og design

Valg af illustrationer er ofte et væsentlig led i at nå den rigtige målgruppe og profileringen og positioneringen af et produkt eller en virksomhed. Det er ofte artistiske illustrationer, design og mønstre udarbejdet både for hånd og på computer der er vigtige byggesten i opbygningen af en velkendt profil.

Levende billeder - film og animation

Moderne medier er ofte bedst tjent med levende billeder i form af film og animeret illustration. Vi leverer bl.a. videoklip med inteviews, præsentationer, beskrivelser mm. til fx sociale medier, hjemmesider osv.

 Valg af fotograf

En fotograf er ikke bare en fotograf. Vi har et stort netværk af fotografer - nogle er dygtige til studieoptagelser og produktfotografering og andre er rigtig gode til det der med at få mennesker til at slappe af. Men det handler også om at give fotografen en god beskrivelse af hvilket produkt man ønsker, hvad der skal udtrykkes samt hvor og hvordan de færdige billeder skal bruges.

Illustrationer, fotos og film fra lager

Vi finder de bedste og billigste løsninger for dig. Vi har tilgang til diverse eksisterende Illustrationer, fotos og film.