Magasiner, blade og tidskrifter

tidsskrift2

Vi hjælper vores kunder med hele processen ved produktion og distribution af blade og tidsskkrifter. Det kan være foreningsblade, fagtidsskrifter, kundemagasiner. Eksempler er bl.a. medarbejderblad og kundemagasin for COWI, Kundemagasin for Helsingør Bycenter, fagtidsskrift og medlemsblad for Offshore Center Danmark, fagtidsskrift og medlemsblad for Danvak.

newsopslag1_1Redaktion, layout, tilrettelægning og produktion

Vi tilbyder at indgå på forskellige niveauer og i flere faser. Vi kan varetage redaktionsarbejdet som en helhed i tæt dialog med kunden. Men vi kan også bidrage der hvor behovet opstår og varetage redaktionel bearbejdning i større eller mindre omfang.

Når vi varetager redaktionelt arbejde og grafisk tilrettellæggelse af blade og magasiner, har vi altid alle antenner ude vedr. valg og opsøgning af gode og underbyggende tekster og illustrationer. Vi samarbejder med en række dygtige freelance journalister, fotografer og illustratorer. Vi har abonnement hos de største og bedste billedebureauer til glæde for vores kunder.

Annoncesalg

Fagligt relevante annoncer i fagtidskrifter øger læseværdien og en yderst relevant finansieringsform. Vi bidrager også her med forskellige ydelser. Bl.a. påtager vi os gerne opsøgende salgsarbejde og ofte assistere vi med oplæg, udarbejdelse og tilpasning af originalmateriale for annoncekunder.

magasiner