TRYKSAGER

Tryksager er vort speciale og vi hjælper dig gerne hele vejen med idé, tekst, illustration, layout mm. frem til færdig tryk og distribution. Vi tror på at tryksagen stadig har en fremtid i et intelligent samarbejde med den digitale medieverden.

Vi er også rigtig gode til det med konkurrencedygtige priser på tryksager og vi leverer altid med glæde et tilbud til dig. Kontakt os gerne for et tilbud.

Bøger, kataloger, rapporter mm.

Vi producerer bøger og varetager alle aspekter fra idé til salg og distribution. Men ofte leverer vi også enkelte specifikke ydelser efter behov som fx design og tilrettelægning, tryk mm. (LÆS MERE HER)

 

Blade og tidskrifter

Vi hjælper vores kunder med hele processen ved produktion og distribution af blade og tidsskrifter. Det kan være foreningsblade, fagtidsskrifter, kundemagasiner. (LÆS MERE HER)

 

Brochurer, løsblade, hæfter og foldere

Vi hjælper gerne lige fra at definere budskabet til valg af medie samt tekst, design, illustration, produktion til distribution. Vi arbejder med flere trykkerier og kan altid garantere den rigtige kvalitet til den bedste pris når det handler om produktion af tryksager som fx løsblade, hæfter, foldere mm. . (LÆS MERE HER)

 

Visitkort, brevpapir, kuverter mm.

Vi er altid konkurrencedygtige på priser produktion af visitkort, brevpapir og kuverter. Vi kan også tilbyde en ekstra attraktiv opstartspakke hvor i der også indgår design og klargøring til tryk.

 

Plakater, postere, roll-ups - storformat

Du skal slå noget stort op - måske skal budskabet ud på verdensplan i alle butikskædens enheder ellers også er det blot et morsomt og godt ment budskab der skal slås stort op til moster Karens 50 års fødselsdag eller præsentation af et forskningsprojekt på en vigtig konferrence. Vi har prøvet det hele og har altid et godt forslag til hvordan du gør det mest efffektivt og billigst. Det er ønsket til materiale, antal, størrelse, ude eller inde, klima og ophængning der er afgørende. (LÆS MERE HER)

 

Klistermærker, labels, streamers i alle former og størrelser

Vi designer og producerer alt i klistermærker. Klistermærker kan vi levere udstandsede løse eller som labels på ark eller på rulle. Vi kan levere figurskårne klistermærker i praktisk talt alle former og størrelser til fx butiksvinduer, biler og både.

 

Tryk på tøj - firmatøj

Vi hjælper dig gerne med forslag til placering af tryk, farver, kvalitet, udarbejder rentegning og holder kontakt med tøjleverandøren i fx Kina. Men måske skal du bare have 4 stk t-shirts med logo til næste uges firmadeltagelse i byens 5 km stafet-løb. Vi hjælper dig altid gerne med et friskt tilbud når det gælder firmatøj, tryk på tøj eller paraplyer mm.

 

Distribution

Udgifterne til distribution af blade/tidsskrifter er blevet en meget væsentlig post på budgettet. Vi går altid ind med en grundig analyse og ser på hvor og hvordan denne post kan reduceres i samråd med vores kunder og deres ønsker.

 

Fra magasin til web - vores kunder har direkte adgang til eget lager

Som en naturlig del af vort arbejde med tryksager og web tilbyder vi naturligvis opfølgende arbejde med at lægge relevante artikler på nettet som Ipaper mm. Alle illustrationer og tekster kan desuden hentes direkte på vores kunders login-lager på vores hjemmeside. (LÆS MERE HER)