UDSTILLING / SKILTE

Vi har et stort kendskab til og erfaring med mange forskellige udstillings- og skiltesystemer. Vi hjælper med alt fra rådgivning til design og produktion samt transport og  opbygning og nedtagning af udstillinger.

En udstilling kan være alt fra en poster, et display, en pop-up stand, til en egentlig standopbygning med diverse input samt afholdelse af en større event/konferrence. Vi er uafhægige rådgivere og ikke bundet op på specifikke leverandører og løsninger.

udstilling


 

Valg af udstillingssystem

Vi tilbyder rådgivning ved valg af udstillingssystemer. Der er mange aspekter der skal tænkes igennem før man vælger et udstillingssystem. Hvor ofte udstiller vi? Er det samme produkt eller varierende produkter fra gang til gang? Er der behov for at kunne udskifte tekst/sprog? Hvor langt og hvordan rejser vi med vore udstillinger? Hvad koster lagerplads for en udstilling? - en udgift der er værd at tage med i budgettet. Hvordan forholder vi os til transport, forsikring, tolddokumenter mm.

udstl


 

kasser

Pakning og distribution

Når du udstiller i lande uden for europa er pakning, transport og håndtering af tolddokumenter en væsentlig og vigtig opgave, der også kan udgøre en væsentlig del af budgettet. Det ses desværre ofte at messemateriale bliver stoppet i tolden p.g.a. manglende tolddokumenter - og derfor ikke når frem til tiden.  Vi ved hvad der skal til.


 

Koordinering, produktion og opstilling

Når du skal deltage på fx en messe, kan det være uoverskeligt blot at forholde sig til retningslinier og info vedr. køb af standplads, tilgang til el, lys, wi-fi, mødelokaler, mm. samt evt. leje af møbler, tæppe osv. Dertil kommer krav til sikkerhed og forsikring herunder krav til brandsikkert materiale osv. Vi tilbyder vores kunder at varetage hele opgaven, men vi tilbyder også gerne vores assistance som sparingspartner på delopgaver. Ligeledes tilbyder at assistere i den grad det behøves ved produktion og opstilling af selve udstillingen.

Vi har stor erfaring med at etablere, koordinere fællesstande i forbindelse med konferencer mm.

koordinering udstillinger og messer


 

Byggeskilte, udlejnings- og salgsskilte

For ejendomsbranchen har vi designet og produceret og opsat store skilte. Vi har gode erfaringer med et skiltesystem med stålramme og opspændt lærred.


 

Bildekoration

Synlighed giver styrke - lad dine biler gøre arbejdet. Få et forslag til dekoration af din bil samt en god pris på montering.

bildeko


 

Diverse

Pop-up udstillingssystemer, roll-ups, posters - vi designer, producerer og leverer alt skilte og udstillingsmateriale hurtigt og til konkurrencedygtige priser.

wall

hr_roolup