WEB

Vi hjælper dig gerne med opbygning af en god og stabil hjemmeside og hvordan du bruger de sociale medier i effektiv markedsføring.

Der er i dag mange gode og lettilgængelige web-programmer på markedet. Vi hjælper dig med at finde det rigtige værktøj og bygger et godt fundament, som I selv kan arbejde videre med. Alternativt tilbyder vi også at varetage rollen som webmaster for jeres site.


 

CasaRossa indretter boliger, hoteller, restauranter. CasaRossa repræsenterer også en række møbelproducenter. Vi har udarbejdet hjemmeside og webshop - og arbejder løbende med markedsføring af siden via sociale medier mm.


 

Fortoldningsbutikken - et enkelt wordpress-site. Her har især teksten været en stor udfordring. Vi syntes at det er lykkedes at skrive vedkommende om noget, der kan være meget svært at gå til.


 

Mgejendomme.dk er et site til udlejning og salg af ejendomme.

Sitet opdateres af virksomhedens eget personale. Vi har været med i hele processen fra strukturering, opbygning og design af sitet til implementering og overføring af data samt undervisning af personale.


 

M. Goldschmidt Holding betroede os allerede tilbage i år 2006 at udarbejde en hjemmeside. Vi er stolte af at den stadig fungerer.


 

Autismementor - et lille  website udarbejdet for nystartet virksomhed. En del af en opstartspakke med logo, brevpapir, visitkort samt brochure.

Autisme_web


 

mgoldschmidtaviation.dk er et typisk eksempel på en enkel og stilren og billig hjemmeside fra Jan C. Vi har bidraget med alt fra design, fotobreefing, tekst og endelig produktion.